Servicii

CE FACEM?

Suntem specializati in recrutarea de personal

CANDIDATI

Vă găsim slujba pe care o doriți

CoTa Select se adreseaza celor ce se afla in cautarea unui loc de munca, potentiali candidati, studenti, absolventi de studii medii sau/si superioare, indiferent de nivelul de experienta.
CoTa Select este un partener care va ofera suportul necesar in tot procesul de cautare a locului de munca dorit. Cv-ul dvs inscris in baza noastra de date poate fi selectat la momentul aparitiei solicitarilor de recrutare in functie de optiunilesi aptitudinile tale pentru un anumit post sau domeniul de activitate.
Va multumim pentru vizita de pe pagina site-ului nostru si urmariti pagina noastra pentru a fi la curent cu cele mai recente oferte de munca

ANGAJATORI

Munca noastră este de a o face pe a dvs. mai usoară

Echipa de psihologici de la CoTa Select se preocupa sa va puna la dispozitie serviciile de consultanta profesionala cat si medierea muncii pe piata interna, privind ocuparea locurilor de munca disponibile pe piata muncii.
Interesul nostru constant, alaturi de cunostintele teoretice si practice, aplicate in mod profesionist vor garanta solutionarea cererii dvs. Noi suntem convinsi ca personalul angajat da valoarea unei companii.
Va multumim pentru vizita de pe pagina site -ului nostru si asteptam intrebarile, sugestiile dvs referitoate la recrutare/selectie personal.

SERVICII AUTORIZATE

Serviciile de informare şi consiliere profesională şi de mediere a muncii pe piaţa internă sunt autorizate de către Agenţia Municipală de Ocupare a Forţei de Muncă din Bucureşti.

Image module
Image module