Angajatori

01

Aveti acces la baza de date a candidatilor

Stabilim strategii de cautare a candidatilor si activam canalele de atragere a acestora. Cream liste preliminare si sustinem interviuri de recrutare. Prezentam profile agreate catre client in vederea interviurilor directe cu angajatorul.

02

Va propunem doar candidatii potriviti

Vă găsim candidați la care nu ați avea acces în niciun alt mod. Mulți candidați caută confidențialitate și sunt disponibili numai prin sesizarea noastră.

03

Va ajutam sa economisiti timp pretios

Ne întâlnim cu fiecare candidat în persoană pentru a evalua dacă deține personalitatea potrivită pentru cultura  unică a companiei dvs.. Investim nenumărate ore în selectarea candidaților pentru a vă găsi angajatul perfect.

Cere oferta de recrutare

delimiter image

Pentru a ne cere o oferta de recrutare, va rugam sa folositi urmatoarea adresa de e-mail: info@cotaselect.ro sau completati formularul de mai jos:

  DATE INFORMATIVE
  Prin accesarea si/sau utilizarea paginii noastre de internet si/sau a oricaror servicii indicate in cadrul acesteia, va exprimati acordul asupra continutului urmatoarelor documente: Termeni si Conditii, Politica de confidentialitate, Limitarea raspunderii, Politica privind modulele cookie, Acordul utilizatorului, Declaratie pe propria raspundere. Va rugam sa cititi cu atentie documentele mentionate pe care le veti gasi in footer-ul web-site-ului. Daca nu sunteti de acord cu continutul acestor documente, va rugam sa NU VA INREGISTRATI pe acest site si sa nu accesati sau sa utilizati in alt mod pagina noastra de internet si/sau orice servicii indicate in cadrul acesteia.

  SELECTIE SI PLASARE A FORTEI DE MUNCA, RESURSE UMANE

  Imi exprim acordulNu sunt de acord

  Imi exprim acordul pentru procesarea datelor mele cu caracter personal avand ca scop al prelucrarii selectia si plasarea fortei de munca de catre reprezentantii Cota Select si/sau de orice alta terta parte autorizata de Cota Select, precum si cu transferul acestora catre terte parti (incluzand potentiali angajatori, retele sociale, site-uri de recrutare), in orice sistem/sisteme de evidenta in Romania. Am verificat Politica de confidentialitate si Limitarea Raspunderii disponibile pe acest website si am inteles drepturile care imi sunt recunoscute conform legislatiei aplicabile.*

  RECLAMA, MARKETING SI PUBLICITATE

  Imi exprim acordulNu sunt de acord

  Imi exprim acordul pentru procesarea datelor mele cu caracter personal avand ca scop reclama, marketing si publicitate de catre reprezentantii Cota Select si/sau de orice alta terta parte autorizata de Cota Select, transferul acestora catre terte parti, in orice sistem/sisteme de evidenta in Romania.