Candidati

01

Trimiteti prin e-mail CV-ul dvs.

Echipa noastră de recrutorii vă va examina CV-ul în 48 de ore. Dacă vă putem ajuta, vă vom contacta pentru a discuta despre găsirea postului de vis.

02

Aplicati la job-ul potrivit

Trimiteți-ne câteva detalii despre experiența anterioară de lucru și despre ceea ce căutați în următorul dumneavoastră job.

03

Da-ne un telefon

Puteți avea o conversație confidențială cu unul dintre angajații noștri de recrutare pentru a discuta obiectivele carierei dvs. și pentru a obține mai multe informații despre posibilități de angajare.

Trimite CV

delimiter image

Pentru a ne trimite CV-ul va rugam sa folositi urmatoarea adresa de e-mail: recrutare@cotaselect.ro sau atasati CV-ul in formularul de mai jos:

  DATE INFORMATIVE
  Prin accesarea si/sau utilizarea paginii noastre de internet si/sau a oricaror servicii indicate in cadrul acesteia, va exprimati acordul asupra continutului urmatoarelor documente: Termeni si Conditii, Politica de confidentialitate, Limitarea raspunderii, Politica privind modulele cookie, Acordul utilizatorului, Declaratie pe propria raspundere. Va rugam sa cititi cu atentie documentele mentionate pe care le veti gasi in footer-ul web-site-ului. Daca nu sunteti de acord cu continutul acestor documente, va rugam sa NU VA INREGISTRATI pe acest site si sa nu accesati sau sa utilizati in alt mod pagina noastra de internet si/sau orice servicii indicate in cadrul acesteia.

  SELECTIE SI PLASARE A FORTEI DE MUNCA, RESURSE UMANE

  Imi exprim acordulNu sunt de acord

  Imi exprim acordul pentru procesarea datelor mele cu caracter personal avand ca scop al prelucrarii selectia si plasarea fortei de munca de catre reprezentantii Cota Select si/sau de orice alta terta parte autorizata de Cota Select, precum si cu transferul acestora catre terte parti (incluzand potentiali angajatori, retele sociale, site-uri de recrutare), in orice sistem/sisteme de evidenta in Romania. Am verificat Politica de confidentialitate si Limitarea Raspunderii disponibile pe acest website si am inteles drepturile care imi sunt recunoscute conform legislatiei aplicabile.*

  RECLAMA, MARKETING SI PUBLICITATE

  Imi exprim acordulNu sunt de acord

  Imi exprim acordul pentru procesarea datelor mele cu caracter personal avand ca scop reclama, marketing si publicitate de catre reprezentantii Cota Select si/sau de orice alta terta parte autorizata de Cota Select, transferul acestora catre terte parti, in orice sistem/sisteme de evidenta in Romania.

  CV*

  Da - sunt de acordNu - nu sunt de acord

  Va rog sa ne comunicati acceptul dvs expres (DA – sunt de acord / NU – nu sunt de acord) cu privire la posibilitatea ca noi sa pastram CV-ul dvs in baza noastra de date si sa va trimitem in continuare propuneri de locuri de munca, conform noului regulament GDPR.

  Încarcă CV*

  Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx.
  Dimensiunea maxima fisier 5MB